Het concept ///

Onze filosofie is gebaseerd op de gedachte dat elk project, elk evenement uniek is en we willen iedereen dan ook de aandacht geven waar hij recht op heeft. Deze manier van werken garandeert dat wij uw project op een creatieve manier en helemaal op maat uitvoeren. Om die reden willen wij dan ook voortdurend vernieuwen en altijd innovatieve creaties brengen. De basis van onze kracht en van uw succes is immers op de eerste plaats een creatief en inventief team dat goed naar u luistert. We maken er een erezaak van uw ideeën waar te maken door een individuele aanpak en onze volledige aandacht. 

Op basis van een idee, een thema, een product of de sfeer van een locatie ontwerpen wij voor u de sfeerelementen en we nemen ook de inrichting voor onze rekening. Elk project krijgt dezelfde aandacht en dezelfde zorg en we bieden maatwerk dat aansluit op uw communicatiestrategie, uw voorkeuren en uw budget. 

In onze werkplaats kunnen wij ieders specifieke wensen uitvoeren om originele en fantasierijke creaties te realiseren.

Of het nu gaat om het aankleden van het evenement, de opbouw van de locatie of zelfs het huren van ons meubilair, wij willen hoe dan ook een kwaliteitsproduct aanbieden, dat beantwoordt aan uw wensen en uw verwachtingen en dat op maat voor uw evenement is bedacht en gerealiseerd.

   

On parle de nous ///


   

Ons kantoor

box

Ons kantoor en onze werkplaatsen bevinden zich in Sint-Pieters-Leeuw, vlakbij de Brusselse Ring West. We beschikken ook over een opslagruimte die 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 toegankelijk is voor het ophalen en terugbrengen van uw materiaal.

Feestelijke opening

2015_opening

De feestelijke opening van onze nieuwe ruimtes vond plaats op 7 juli 2011 en werd vastgelegd door fotograaf Gregory Halliday.
+ Naar de foto's...